N-acetyl D-glucosamine 5g, 50g, 250g, 1kg of 8kg (food grade)

4,95619,00

Wissen

Productomschrijving

N-acetyl d-glucosamine is een belangrijke component van hyaluronzuur en een belangrijke bouwsteen in het behouden van huiddikte. Uit onderzoek is  gebleken dat Glucosamine (NAcetly) en Niacinamide in één product synergetisch werken m.b.t. het verhogen van de collageenproductie, het verminderen van hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken.

Een ander voordeel van Glucosamine is dat het een exfoliërende werking heeft en nuttig is tegen een schilferige huid, mee-eters, acné. Mensen met een zeer gevoelige huid of rosacea hebben ook baat bij N-Acetyl D-Glucosamine.

N-acetyl d-glucosamine is oplosbaar in water en in crèmes. De aanbevolen concentratie is tussen de 1-5%.

Om op uw vraag terug te komen die u vanmiddag telefonisch aan mij stelde, de NAG is gemaakt van de buitenste shildjes van schaaldieren. Ondanks dat het niet gemaakt is van het vlees van schaaldieren, maar van het afvalproduct, mag men het niet vegetarisch noemen.

Indien het als supplement wordt gebruikt, dan is de standaard dosis 1,5g per dag. Dit kan in één keer worden genuttigd of verdeeld over twee of drie porties. Het kan worden toegevoegd aan water, shakes of capsules. De NAG is gemaakt van de schalen van schaaldieren.

Klik HIER om het blogbericht te lezen, “Wetenschappelijk bewezen effectieve antioxidanten voor de huid”.
Klik HIER om het blogbericht te lezen, “Antioxidanten smeren: een noodzakelijke aanvulling op voeding en anti-zonnebrandcrèmes.

Extra informatie

Gewicht:

5g, 50g, 1kg, 250g, 8kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “N-acetyl D-glucosamine 5g, 50g, 250g, 1kg of 8kg (food grade)”