Home PageHerroepingsrecht

Herroepingsrecht

We hopen natuurlijk dat u heel blij bent met uw bestelling, maar mocht het voorkomen dat er iets niet helemaal naar wens is, dan is het goed te weten dat u kunt ruilen of retourneren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@beautystuff.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

BeautyStuff is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte retourzendingen.

Verpakking

De consument (koper) draagt zorg voor een correcte retourzending van de artikelen. De betreffende retourzending dient te geschieden in oorspronkelijke en niet beschadigde verpakking. Mochten de artikelen beschadigd zijn of reeds gebruikt, dan heeft BeautyStuff het recht om hiervoor kosten in rekening te brengen die verhaald zullen worden op de betreffende consument/gebruiker. U als consument kan dit voorkomen door betreffende artikelen ongebruikt en in originele onbeschadigde verpakking retour te zenden.