Bij Beautystuff gaan natuurlijke Schoonheid & Gezondheid hand in hand!

Home PageOver ons

Over ons

Beautystuff is een bedrijf gevestigd in Zaandam, dat voornamelijk gericht is op natuurlijke schoonheid & gezondheid. Beautystuff heeft doe-het-zelf cosmeticapakketten geformuleerd met bewezen effectieve grondstoffen in de benodigde hoeveelheden en zonder schadelijke ingrediënten. De cosmetica grondstoffen hebben een certificaat en zijn ingekocht bij betrouwbare Nederlandse en Europese leveranciers.

Geïnspireerd door de tips en blogs van Dr. Jetske Ultee, Paula Begoun (cosmetic cop), andere huidspecialisten en gezondheidsgoeroes, is Beautystuff tot stand gekomen.

Klik HIER om het blogbericht te lezen “Budgetteren? Maak zelf topcosmetica!

Naast de doe-het-zelf cosmeticapakketten, cosmeticagrondstoffen en werkmaterialen verkoopt Beautystuff beauty tools en hoogstaande cosmeticaproducten van gerenommeerde Internationale merken;

Naast alle producten die wij verkopen heeft Beautystuff ook cosmeticarecepten op de site en een cosmeticacalculator, zodat het voor de doe-het-zelver makkelijker is om cosmetica te maken .

Mocht uw bedrijf een samenwerkingsverband met Beautystuff willen aangaan, dan staan wij open voor de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op via de contactpagina.