Vitamine-E olie 10ml, 50ml of 250ml INCI: DL-alpha-Tocopherol

2,4034,95

Wissen

Productomschrijving

Vitamine E, ook bekend als ‘tocoferol of tocopherol’, is een in vet oplosbare vitamine. Het is een huidverzorger en krachtig antioxidant. Ook is het zo dat als je vitamine-e toevoegt aan cosmetica, dat de cosmetica dan minder snel bederft door inwerking van zuurstof.

Als vitamine-c en vitamine-e in dezelfde cosmetica zitten, dan is het effect van de vitaminen synergetisch. Last but not least zorgt vitamine E ervoor dat andere werkzame ingrediënten in huidverzorgingsproducten dieper in de huid kunnen komen om daar goed hun werk te kunnen doen.

De aanbevolen concentratie is tussen de 0,5-2%.

Tocopherol acetate is een ester van vitamine-e, het is goedkoper maar werkt veel minder goed. Door de samenstelling van de acetate, wordt het minder goed opgenomen in de huid.

Klik HIER om het blogbericht te lezen, “Wetenschappelijk bewezen effectieve antioxidanten voor de huid”.
Klik HIER om het blogbericht te lezen, “Antioxidanten smeren: een noodzakelijke aanvulling op voeding en anti-zonnebrandcrèmes.

Extra informatie

Inhoud:

10ml, 50ml, 250ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vitamine-E olie 10ml, 50ml of 250ml INCI: DL-alpha-Tocopherol”