Sale!

Aztec Secret Indian Healing Clay 454g 1, 2 of 10 stuks

17,95145,00

Genoeg voorraad!  

Wissen

Productomschrijving

Aztec Secret Indian Healing Clay  vanaf €14,50 (de goedkoopste van Nederland) bestaande uit pure Calcium Bentoniet klei (mineraal), staat bekend als ‘s werelds meest effectieve gezichtsreiniger/masker. De poriën worden diep gereinigd en het verstevigt de huid. Huidproblemen zoals acné verdwijnen als sneeuw voor de zon. Maar ook blauwe plekken, wonden, eczeem en psoriasis. Tevens is het zeer effectief bij het verminderen/verhelpen van een sinaasappelhuid/cellulite.

Het is raadzaam om natuurtroebele appelazijn van Fertilia hierbij te gebruiken ipv water, omdat het beter mengt met appelazijn en ivm de voedingsstoffen.

Uiteraard is de Aztec Secret Indian Healing Clay origineel, de potten zijn geseald en hebben een minimale houdbaarheidsdatum van 1 jaar.

De prijs van 1 stuk is €17,95, de prijs van 2 suks is €16,50 p/st en de prijs bij een afname van 10 stuks is €14,50 per stuk.

Maximale afname is 30 stuks per klant per keer. Bij bestelhoeveelheden van 30 stuks of meer, neem contact op via de contact pagina m.b.t. de voorraad en levertijd.

Lees HIER meer over Aztec Secret Indian Healing Clay.
Klik HIER om het blogbericht te lezen “Appelazijn: een buitengewone multitasker!”
Klik HIER om het blogbericht “cellulite verminderen” te lezen.

Extra informatie

Aantal:

1, 10, 2

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aztec Secret Indian Healing Clay 454g 1, 2 of 10 stuks”