Appelazijn Natuurtroebel 750ml – Fertilia

3,99

Productomschrijving

Appelazijn zou eigenlijk standaard in elk huishouden te vinden moeten zijn! Dit natuurlijke middel dat gemaakt is van appels, is zo veelzijdig dat het bij iedereen altijd wel een keer van pas komt.
Zo kan appelazijn onder andere verlichting bieden bij reumaklachten vanwege de ontstekingsremmende werking, appelazijn bevordert ook de spijsvertering en kan helpen bij een te hoge bloeddruk. Wanneer Appelazijn wordt vermengd met water en wat honing ontstaat er een drankje dat erg goed werkt tegen keelpijn.

Waar appelazijn vooral bekend om staat is als een hulpmiddel bij het afvallen. Mensen die graag nog even wat extra (of de laatste) kilo’s kwijt willen kunnen baat hebben bij het nemen van deze azijnsoort. Appelazijn zorgt er namelijk voor dat het lichaam minder vetten opneemt en het zorgt voor een remming van het hongergevoel.

Ook is appelazijn aan te raden wanneer u het lichaam van binnen wilt reinigen (detoxen). Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarbij appelazijn op een natuurlijke manier kan bijdragen aan uw gezondheid.

Last but not least is Appelazijn onmisbaar wanneer je ’s werelds meest effectieve gezichtsmasker wilt maken met Aztec Secret Indian Healing Clay.

Klik HIER om het bericht te lezen over Fertilia natuurtroebele appelazijn.

Klik HIER om het bericht te lezen over Aztec Secret Indian Healing Clay.