Matrixyl – Palmitoyl Pentapeptide-3 2ml

11,95

Productomschrijving

Matrixyl – Palmitoyl Pentapeptide-3 2ml

Chemicus Ian Hamley ontdekte het effect van collageen bij het genezen van wonden. Hij bekeek het effect van Matrixyl op de huidcellen en stelde vast dat die chemische stof de aanmaak van collageen bijna kan doen verdubbelen. Het is alleen wel belangrijk dat de concentratie hoog genoeg is.

Normaal gesproken is Matrixyl een oplossing bestaande uit 0,03% Matrixyl, maar de Matrixyl die wij verkopen bestaat uit een oplossing van 0,15%. Dit is 5x krachtiger!

De aanbevolen hoeveelheid Matrixyl, waarbij effect is gesorteerd tijdens studies is tussen de 3 en de 5% in cosmetica. De Matrixyl die wij verkopen is 5x krachtiger, waardoor je tussen de 0,6 en de 1% nodig hebt in je cosmetica.

Stel je gaat 100ml crème, lotion of serum maken met onze Matrixyl met een concentratie van 1%, dan heb je 1ml Matrixyl nodig. Uiteraard kan de overige 99ml je favoriete crème zijn waar je het aan toevoegt, maar het kan ook toegevoegd worden aan Aloelixir Aloe Vera Huidgel. Bovendien kan het toegevoegd worden aan een Hyaluronzuurgel of aan een basiscreme van Cruydhoff bijvoorbeeld. Voor een goede berekening kunt u de cosmetica calculator gebruiken, klik HIER.

  • Matrixyl is oplosbaar in water, in crèmes, in Aloe Vera Huidgel en in hyaluronzuur gel
  • De Matrixyl moet in de koelkast worden bewaard, zoals alle andere peptiden totdat het wordt gebruikt in de cosmetica.
  • Voor een extra boost raden wij aan, om ook de peptide Argireline toe te voegen.
  • Klik HIER om het blogbericht te lezen, “Superieure peptiden van o.a. Sederma zijn erg populair en pakken diverse huidzorgen aan!”.
  • Klik HIER om het blogbericht te lezen “Argireline: een veilig alternatief voor botox!
  • Klik HIER voor het recept “Argireline + Matrixyl en Hyaluronzuur