Argireline (het alternatief voor botox) 2ml of 10ml

8,9535,00

Genoeg voorraad!

Wissen

Productomschrijving

Argireline (het alternatief voor botox) 2ml of 10ml.

Een andere naam voor Argireline is Acetyl Hexapeptide-8.

Volgens de onderzoeken van het bedrijf Lipotec, sorteerde een concentratie van 10% argireline het effect van 30% minder rimpels in 30 dagen. Het is daarom een zeer populair cosmetica grondstof.

Normaal gesproken heeft Argireline een concentratie van 0,05%, maar de argireline die wij verkopen heeft een concentratie van 0,15%. Dit is 3x krachtiger!

De aanbevolen concentratie Argireline in cosmetica is normaliter tussen de 8 en 12%. Mocht je de maximale aanbevolen concentratie Argireline willen gebruiken, dan heb je van onze Argireline een derde van 12% nodig, dit is 4%.

Stel je gaat 100ml crème, lotion of serum maken met onze Argireline, dan heb je 4ml Argireline nodig, dit is 4%. Uiteraard kan de overige 96ml je favoriete crème zijn waar je het aan toevoegt, maar het kan ook toegevoegd worden aan Aloelixir Aloe Vera Huidgel. Bovendien kan het toegevoegd worden aan een Hyaluronzuurgel of aan een basiscreme van Cruydhoff bijvoorbeeld.

  • Argireline is oplosbaar in water, in crèmes, in een hyaluronzuurgel of in Aloe Vera Huidgel.
  • De Argireline moet in de koelkast worden bewaard, zoals alle andere peptiden.
  • Voor een extra boost raden wij aan, om ook andere peptiden toe te voegen.
  • Klik HIER om het blogbericht te lezen, “Superieure peptiden van o.a. Sederma zijn erg populair en pakken diverse huidzorgen aan!”.
  • Klik HIER om het blogbericht te lezen “Argireline: een veilig alternatief voor botox!
  • Klik HIER voor het recept “Argireline + Matrixyl en Hyaluronzuur

 

Extra informatie

Volume:

2ml, 10ml