jun 08

Mogad’or Arganolie, een ideaal alles-in-1 cosmeticaproduct!

Mogad’or Arganolie Premium Kwaliteit wordt wereldwijd gebruikt voor schoonheidsbehandelingen en is volgens velen het ideale alles-in-1 cosmeticaproduct! Slechts enkele druppels zijn voldoende voor een dagelijkse verzorging van huid, haar en nagels. De olie zit boordevol vitamine-e. Ook bevat het verschillende soorten vetzuren.

Uit meerdere wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat vitamine-e ervoor zorgt  dat je huid minder snel verbrandt en het celschade beperkt die de zon aanricht. Tevens maakt het in combinatie met vitamine-c pigmentvlekken lichter. Bovendien versterkt het de barrièrefunctie van de huid; vitamine-e zit niet voor niets in een zeer hoge concentratie in de huidsmeer van een pasgeboren baby. Vitamine-e zorgt er ook voor dat andere werkzame ingrediënten in huidverzorgingsproducten dieper in de huid kunnen komen om daar goed hun werk te kunnen doen.

 

Mogad'or arganolie-huidMogad’or Arganolie voor een stralende huid

Breng ter verzorging enkele druppels aan op het gezicht. Masseer ook de oogcontouren goed van buiten naar binnen om donkere kringen en kraaienpootjes tegen te gaan. Vergeet de lippen niet, deze olie heeft een verzorgend en verzachtende werking hierop.

Smeer je lichaam dagelijks in met enkele druppels arganolie. Breng een paar extra druppels aan op droge of ‘probleem’ plekken zoals ellebogen, hielen en knieën om het verzorgend effect te vergroten.

 

Mogad'or arganolie-haarMogad’or Arganolie voor mooi glanzend haar

Reken af met droog, weerbarstig en futloos haar, gespleten haarpunten en droge hoofdhuid. Mogad’or Pure Argan Oil maakt je haar prachtig glanzend en geeft het volume. Het is ook zeer geschikt voor kroes haar.

Voor een intensieve verzorging masseer je enkele druppels arganolie op de hoofdhuid, het haar en de haarpunten. Laat het de hele nacht inwerken voor het beste resultaat.

 

Mogad'or handen en voetenMogad’or Arganolie voor handen, voeten en nagels

Heb je last van droge of geïrriteerde handen en/of voeten? Heb je broze nagels die snel afbreken? Gebruik dan dagelijks de Arganolie voor je handen, voeten en nagels/nagelriemen. Binnen enkele weken zullen je handen en voeten babyzacht aanvoelen en je nagels een stuk sterker zijn.

 

Toepassingen Mogad’or Pure Argan Oil

 • Het behandelen van huidaandoeningen zoals acne, eczeem en psoriasis
 • Ter verjonging en versteviging van de huid
 • Het masseren van stijve artritis gewrichten en pijnlijke spieren
 • Het is te gebruiken als (oog)make-up cleanser
 • Het verzorgen of voorkomen van zwangerschapsstriemen en littekens
 • Het verzorgen van haren en hoofdhuid
 • Het verzorgen van zongebrande huid
 • Het verzorgen van nagels en nagelriemen
 • Het verzorgen van lippen
 • Ter bescherming van je haar tijdens blootstelling aan hitte (föhn en stijltang)
 • Bij (therapeutische) massages
 • Ter verzorging van de huid na het scheren

 

Argan noten 2Koudgeperste rauwe argannoten

Mogad’or Pure Argan Oil is een 100% biologisch product. De rauwe argannoten worden op ambachtelijke wijze en volgens eeuwenoude methodes “koud” geperst. Mogad’or gebruikt alleen olie die afkomstig is van de eerste persing.

Arganolie wordt geperst van een noot die groeit aan de arganboom en komt alleen voor in een klein deel van Marokko. Deze boom kan honderden jaren oud worden en geeft haar eerste vruchten pas af na ongeveer 15 tot 25 jaar. Arganolie is schaars en prijzig, vooral nu het wereldwijd is ontdekt. Om deze reden wordt het ook wel het “vloeibare goud” genoemd.

 

Kenmerken van de Mogad’or Arganolie

 1. De 100% pure Marokkaanse Argania Spinosa Oil is vrij van additieven, conserveermiddelen, dierlijke producten en is niet op dieren getest.
 2. De A1-klasse argannoten zijn zorgvuldig geselecteerd. Er worden absoluut géén argannoten gebruikt die verteerd of aangevreten zijn door veedieren.
 3. De olie wordt koud geperst en is dus perfect voor cosmetisch gebruik omdat alle gezonde componenten bewaard blijven, die normaal verloren gaan bij verhitting.
 4. Mogad’or arganolie is Ecocert en USDA gecertificeerd.
 5. Mogad’or arganolie is een fair-trade product, dat tot stand is gekomen door een transparante samenwerking met boeren, telers en een lokale vrouwencoöperatie.

 

Bewaaradvies: Omdat het hier om een 100% natuurlijk product gaat, is de kwaliteit gevoelig voor de invloeden van bijvoorbeeld zonlicht en temperatuur. Zorg ervoor dat je het flesje altijd op een donkere en koele plek bewaart zodat de werkzame stoffen en kwaliteit van de arganolie langer behouden blijft. Arganolie bevat sporen van noten en is daarom niet aanbevolen voor diegenen met een notenallergie.

Mogad’or Pure Argan Oil 110ml is te koop bij Beautystuff.nl voor €24,95 en wordt geleverd met een productbrochure.

 

button_nu-bestellen