jul 20

African Black Soap – Dudu Osun

Goede verzorgingsproducten hoeven niet duur te zijn, dit bewijst de African Black Soap. African Black Soap staat ook bekend als Dudu-Osun. De zeep is gemaakt zonder chemische toevoegingen en de meeste gebruikers  noemen het een wonderzeep. Volgens hen werkt het goed tegen een onzuivere huid met grote poriën, acne, rimpels, schilferige huid, psoriasis en eczeem. De Black Soap uit Nigeria heeft een zeer aangename tropische geur.

De zeep kan gebruikt worden voor elke type huid. Bovendien is het ook geschikt om er de haren mee te wassen.
.

Ingredienten van African Black Soap – Dudu Osun

De ingrediënten komen hoofdzakelijk uit het tropische regenwoud en savannes, zoals shea boter, aloë vera, honing, Afrikaanse sandelhout (Osun), palmboomolie en as van kokosnoten. Zie hieronder de complete ingrediëntenlijst:

Pure Honey, Shea Butter, Osun (camwood), Palmkernel Oil, Cocoa pod ash, Palm bunch ash, Aloë Vera, Lime Juice, Water en fragrance. De zeep heeft een aangename tropische geur.

African Black Soap is mild en geschikt voor ieder huidtype en haartype. De kleur van de African Black Soap is een variatie van donkerbruine aardetinten.
.

Het gebruik van African Black Soap

De zeep wordt veelal gebruikt voor het wassen van het gezicht, maar ook voor het wassen van lichaam en het haar. De zeep van 150g gaat ontzettend lang mee. Wanneer je het voor het gezicht en het lichaam gebruikt, moet je de zeep met een beetje water tussen de handen flink laten opschuimen. Het schuim kun je dan gebruiken om mee te wassen.

Bijna alle reviews met betrekking tot deze zeep zijn zeer positief, maar er zijn ook gebruikers van deze zeep, die vinden dat hun huid er heel strak en trekkerig van wordt. Het is de bedoeling om het gebruik eerst op te bouwen door het om de dag te gebruiken totdat je huid eraan gewend is geraakt. De zeep reinigt de huid grondig. Gebruik na het wassen een hydraterende crème.

 

Shampoo maken of vloeibare zeep maken van African Black Soap

  • Doe 150 gram African Black Soap in een glazen bakje
  • Voeg vier eetlepels gedestilleerd water toe
  • Leng dit aan met een eetlepel jojoba-olie, aloë vera-olie of olijfolie (of een combinatie)
  • Verwarm het 20 seconden in de magnetron op 700 graden
  • Na 20 seconden doe je het deurtje van de magnetron open, zodat het schuim wat minder wordt
  • Verwarm het weer 20 seconden, herhaal dit totdat het zacht is geworden en haal het dan uit de magnetron
  • Roer de substantie, het is de bedoeling dat het dezelfde dikte heeft als shampoo
  • Zodra de shampoo klaar is, giet je de shampoo in een pompflesje voor het gebruiksgemak

Wereldwijd heeft Dudu Osun supergoede reviews! Mocht je het ook willen uitproberen, dan kun je het wonderzeepje kopen bij Beautystuff.nl voor €4,95

button_nu-bestellen

Tags: , , , ,

Leave a Reply