MSM poeder 30g – Optimsm

4,99

Productomschrijving

MSM is een afkorting voor methylsulfonylmethaan.

Het gebruik van MSM kent vele voordelen, het wordt daarom vaak ingenomen als supplement, maar het heeft ook een heilzame werking door het op de huid aan te brengen.

MSM is direct betrokken bij de productie van collageen, dat de elasticiteit van  huid, gewrichten en spierweefsel beïnvloedt. Ook heeft MSM een gunstige invloed op de doorlaatbaarheid van celmembranen.

MSM gebruikt in een gel, lotion, creme of serum helpt niet alleen de huid zachter en veerkrachtiger te maken, maar kan ook nuttig zijn om verschillende huidaandoeningen zoals acne, psoriasis, melasma, koortsuitslag, roos en luieruitslag aan te pakken. Onderzoek heeft tevens aangetoond dat MSM zeer goed werkt in het verminderen van rimpels, pigmentvlekken, striae, littekens en brandwonden.

Beautystuff verkoopt OptiMSM. Deze MSM is de meest zuivere MSM die te verkrijgen is. Deze MSM wordt als enige in de wereld maar liefst 4 keer gezuiverd door middel van destillatie. Door de bijzondere productieprocessen is deze MSM 99,9% zuiver. En is dus vrij van microbiologische afvalstoffen (zware metalen).

De aanbevolen hoeveelheid in cosmetica is 15% en het is oplosbaar in water of cremes. Indien er meer dan 15% MSM in het eindproduct zit, dan lost het niet goed op.

Klik HIER om het recept en de gebruiksaanwijzing te lezen, “Aloe Vera-MSM Powergel”.