Sale!

OptiMSM® 500g van Kala Health: supplement o.a. tegen pijn, voor het verbeteren van de haar- en nagelgroei en het bewegingsstelsel en tegen allergieen, auto-imuunziekten en grijs haar!

29,95 24,95

SKU: optimsm-500g-coarse-flake-poeder. Category: , , , , , , . Tags: , , .

Productomschrijving

OptiMSM 500g van Kala Health nu tijdelijk voor €24,95 ipv €29,95

MSM (methylsulfonylmethaan), een organische zwavelverbinding die bestaat uit zwavel en methylgroepen, wordt van nature in plant, dier en mens aangetroffen. Als voedingssupplement heeft MSM vele voordelen voor het lichaam en het zorgt ervoor dat de nagels en het haar sterker en veel sneller gaan groeien. Ook werkt het huidverjongend volgens de vele gebruikers.

Klik HIER om het blogbericht te lezen, “De voordelen van OptiMSM®, de meest zuivere vorm van MSM”!

OptiMSM® is de meest zuivere MSM die beschikbaar is, geproduceerd door Bergstrom Nutrition in de Verenigde Staten en als enige ter wereld gezuiverd door middel van meervoudige distillatie.

Dosering: tweemaal daags voor een maaltijd 2-3 gram opgelost in wat water. Het gebruik is naar behoefte op te bouwen naar maximaal 10 gram per dag. De bittere smaak van MSM kan enigszins worden gemaskeerd  door het op te lossen in bijvoorbeeld vruchtensap in plaats van water. Het gebruik van MSM is veilig en er zijn vrijwel geen bijwerkingen zoals bij reguliere medicijnen.

Beoordeling:

Blij met OptiMSM!
Waar ik helemaal blij mee ben, is dat mijn haar en nagels flink zijn gegroeid. Voor mij geen andere haargroeiproducten meer sinds ik dit heb ontdekt 🙂