Jamaican Black Castor Oil Extra Dark van Sunny Isle 118ml of 236ml

14,9519,95

Wissen

Productomschrijving

De zeer populaire Jamaican Black Castor Oil is dé wonderolie voor een prachtige egale huid, maar het is ook een wonderolie voor gezond en voller haar, wenkbrauwen en wimpers.

De Jamaican Black Castor Oil Extra Dark van Sunny Isle is bovendien extra donker en dikker dan andere soorter castor olie. Er zit een hogere hoeveelheid as in, wat de haarversterkende eigenschappen alleen maar ten goede komt. Zoals alle producten van Sunny Isle bevat ook deze wonderolie uitsluitend natuurlijke ingrediënten, geen chemische toevoegingen of zout. Castor olie van Sunny Isle is ook de enige die geleverd wordt in een flesje met veiligheidsdop.

De Omega vetzuren en vitamine-e hydrateren de hoofdhuid, met gezond en sterk haar als resultaat. De Omega vetzuren hebben tevens een positieve uitwerking op de huid en helpen rimpelvorming te vertragen. Bovendien staat Castor Oil bekend om haar reinigende eigenschap. Het is daarom erg geschikt voor de acne huid. Jamaican Black Castor Olie voedt en hydrateert je gezicht en hoofdhuid dus niet alleen, maar het zorgt er ook voor dat het gezuiverd wordt!

Middels een mascara borstel kun je de Jamaican Black Castor Oil aanbrengen op wimpers en wenkbrauwen.

Klik HIER om het blogbericht “Castor olie of Jamaican Black Castor Oil?” te lezen.
Klik HIER om het recept te lezen “Recept en gebruiksaanwijzing voor een natuurlijk en zeer effectief groeimiddel voor wimpers en wenkbrauwen o.b.v. oliën!”.
Klik HIER om het blogbericht te lezen over de Oil Cleansing Method.

Extra informatie

Inhoud:

118ml, 236ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jamaican Black Castor Oil Extra Dark van Sunny Isle 118ml of 236ml”