Hyaluronzuur poeder/ hyaluronic acid (hoog moleculair gewicht 1,5-2MDa) 2g, 5g of 50g

7,40145,00

Wissen
SKU: hyaluronzuur-poeder-va-2g-lichte-moleculen. Category: , , , . Tags: , .

Productomschrijving

Het hyaluronzuur dat wij verkopen is van superieure kwaliteit.  Onze hyaluronzuur wordt microbiologisch gemaakt uit de celmembranen van speciaal gekweekte micro-organismen en niet uit hanenkammen.

Mol.-Gewicht 1.5-2.0 MDa, dit is een hoog moleculair gewicht waarmee een gel gemaakt kan worden. Er hoeft geen xanthaangom toegevoegd te worden om het te verdikken.

Hyaluronzuur is een stof die in de huid voorkomt, het is het vulmiddel tussen de cellen. Het kan het duizendvoudige van zijn eigen gewicht aan water binden en bezit een hoge viscositeit. Hyaluronzuur wordt in de cosmetica gebruikt als anti-rimpelmiddel maar heeft ook een conditionerende werking .

Hyaluronzuur houdt vocht vast en laat een dun filmpje achter op de huid. Het wordt beschouwd als een van de beste producten in zijn soort.

Gebruikelijk is het een percentage van 0,1 tot 2% in het eindproduct. Beautystuff raadt aan om hooguit een concentratie van 1% hyaluronzuur te gebruiken, omdat hyaluronzuur vocht onttrekt uit de omgeving. Indien de omgeving droog is (klimaat of centrale verwarming in huis), dan wordt er vocht onttrokken uit de huid. Hierdoor kan de huid droog gaan aanvoelen.

Het is oplosbaar in water en in crèmes maar u moet het wel een paar uur de tijd gunnen om op te lossen.

Hyaluronzuur serum dient aangebracht te worden op een vochtig gezicht. Hierna dient men een moisturizer te gebruiken.

Klik HIER om het blogbericht te lezen, “Recept en gebruiksaanwijzing Hyaluronic Acid serum oftewel Hyaluronzuur serum”.

Extra informatie

Gewicht:

2g, 5g, 50g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hyaluronzuur poeder/ hyaluronic acid (hoog moleculair gewicht 1,5-2MDa) 2g, 5g of 50g”