Idealift™ peptide van Sederma, 5ml, 10ml, 50ml of 250ml

8,5089,00

Wissen

Productomschrijving

Idealift™ peptide van Sederma, 4ml, 10ml, 50ml of 250ml. INCI: Butylene Glycol (and) Aqua (and) Sorbitan Laurate (and) Hydroxyethylcellulose (and) Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester

Idealift™ is een lipopeptide die huidverzakking tegengaat en de weerstand van de zwaartekracht verbetert.

Idealift™ is samengesteld uit een lipopeptide, welke gebaseerd is op een dipeptide die van nature in het lichaam aanwezig is.

Idealift™ is oplosbaar in water, in crèmes, in een hyaluronzuur gel of in Aloe Vera Huidgel. De aanbevolen eindconcentratie in het eindproduct is 4%. Meng het nooit met producten waar alcohol in zit. Idealift™ werkt het beste in een omgeving waarvan de ph tussen de 3,5 en 7 zit. Idealift™ kan maximaal verhit worden tot 80 graden Celsius.

Stel je gaat 100ml crème, lotion of serum maken met Idealift met een concentratie van 4%, dan heb je 4ml Idealift nodig. Uiteraard kan de overige 96ml je favoriete crème zijn waar je het aan toevoegt, maar het kan ook toegevoegd worden aan Aloelixir Aloe Vera Huidgel. Bovendien kan het toegevoegd worden aan een Hyaluronzuurgel of aan een basiscreme van Cruydhoff bijvoorbeeld. Voor een goede berekening kunt u de cosmetica calculator gebruiken, klik HIER.

  • Idealift is oplosbaar in water, in crèmes, in Aloe Vera Huidgel en in hyaluronzuur gel
  • De Idealift moet in de koelkast worden bewaard, zoals alle andere peptiden totdat het wordt gebruikt in de cosmetica.
  • De Idealift is verpakt in een druppelflesje voor een makkelijkere dosering.
  • Voor een extra boost raden wij aan, om ook andere peptiden toe te voegen.
  • Klik HIER om het blogbericht te lezen, “Superieure peptiden van o.a. Sederma zijn erg populair en pakken diverse huidzorgen aan!”.
  • Klik HIER om het blogbericht te lezen “Argireline: een veilig alternatief voor botox!
  • Klik HIER voor het recept “Argireline + Matrixyl en Hyaluronzuur

 

Extra informatie

Volume:

5ml, 10ml, 50ml, 250ml