MATRIXYL™ synthe’6™ peptide van Sederma, 2ml, 10ml, 50ml of 250ml

7,9599,00

Wissen

Productomschrijving

MATRIXYL™ synthe’6™ peptide van Sederma, 2ml 10ml, 50ml of 250ml.

INCI: Glycerin (and) Aqua (and) Hydroxypropyl Cyclodextrin (and) Palmitoyl Tripeptide-38

In vivo studies heeft uitgewezen dat voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes binnen 2 maanden aanzienlijk verminderen door het gebruik van MATRIXYL™ synthe’6™. Deze rimpels worden van binnenuit opgevuld, doordat MATRIXYL™ synthe’6™ de 6 belangrijkste bestanddelen van de huidmatrix stimuleert.

De aanbevolen concentratie in het eindproduct is 2% en het is oplosbaar in water of crèmes. Het eindproduct moet een ph hebben tussen de 3 en 9. MATRIXYL™ synthe’6™ kan men verhitten tot maximaal 80 graden Celsius.

Stel je gaat 100ml crème, lotion of serum maken met onze Matrixyl Synthe6 met een concentratie van 2%, dan heb je 2ml Matrixyl Synthe6 nodig. Uiteraard kan de overige 98ml je favoriete crème zijn waar je het aan toevoegt, maar het kan ook toegevoegd worden aan Aloelixir Aloe Vera Huidgel. Bovendien kan het toegevoegd worden aan een Hyaluronzuurgel of aan Basiscrème II van Cruydhoff. Voor een goede berekening kunt u de cosmetica calculator gebruiken, klik HIER.

  • Matrixyl Synthe6 is oplosbaar in water, in crèmes, in Aloe Vera Huidgel en in hyaluronzuur gel.
  • De Matrixyl Synthe6 moet in de koelkast worden bewaard, zoals alle andere peptiden totdat het wordt gebruikt in de cosmetica.
  • Voor een extra boost raden wij aan, om ook andere peptiden toe te voegen.
  • Klik HIER om het blogbericht te lezen, “Superieure peptiden van o.a. Sederma zijn erg populair en pakken diverse huidzorgen aan!”.
  • Klik HIER om het blogbericht te lezen “Argireline: een veilig alternatief voor botox!
  • Klik HIER voor het recept “Argireline + Matrixyl en Hyaluronzuur

 

Extra informatie

Volume:

2ml, 10ml, 50ml, 250ml