Facetheory Polypep Collagen Boosting Serum S8 (30ml) met ChroNOline Tetrapeptide en Polyhydroxyzuren (PHA’s)

32,99

SKU: facetheory-polypep-collagen-boosting-serum-s8-chronoline-tetrapeptide-en-polyhydroxyzuren-phas. Category: , , , . Tags: , .

Productomschrijving

Facetheory Polypep Collagen Boosting Serum S8.

PolyPep is een van de bestverkochte serums van Facetheory en bevat geen retinol, dus het is geweldig voor de gevoelige huid. Geformuleerd met 2,5% ChroNOLine, een biomemetisch peptide dat het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels in 28 dagen kan verbeteren.

In een in vivo studie werden 27 vrijwilligers getest met een placebo versus 2,5% ChroNOline tweemaal per dag op kraaienpootjes, waarbij de rimpels werden gemeten op 0, 28 en 56 dagen. ChroNOline bereikte een vermindering van 14% van de rimpels na 28 dagen en een vermindering van 27% van rimpels na 56 dagen, in vergelijking met placebo.

Een ander hoofdbestanddeel van PolyPep is een duo van polyhydroxyzuren: gluconolacton; lactobionzuur. PHA’s hebben een groter molecuulgewicht dan AHA’s zoals glycolzuur, waardoor ze langzamer doordringen dan glycolzuur of melkzuur, terwijl ze minder sensibiliserend zijn.

Groene thee, kamille en centella asiatica zorgen voor een botanische antioxidant boost. Van Centella asiatica (ook bekend als gotu kola) is aangetoond dat het effectief is als een ontstekingsremmend middel, vooral bij eczeem. Centella kan ook type I collageen versterken, dat met de leeftijd afneemt. Het werkingsmechanisme van Centella bevordert de aanmaak van fibroblasten, waardoor de synthese van collageen wordt versneld.

Vrij van parabenen, siliconen, PEG’s, SLS, SLES en minerale oliën. Veganistisch en dierproefvrij. Gemaakt in het VK.

Facetheory producten bevatten een hoge concentratie aan actieve stoffen, waardoor er maar een kleine hoeveelheid nodig is per gebruik.

Gebruik op zichzelf of onder je favoriete moisturizer.