Beautystuff cadeaubon €50

50,00

SKU: cadeaubon-e50-2. Category: , . Tags: .

Productomschrijving

Beautystuff cadeaubon €50

Iedereen kent het probleem wel, wat moet ik iemand cadeau geven? Wil je zeker weten dat je een leuk cadeau geeft aan iemand, geef dan een cadeaubon. De ontvanger van de cadeaubon kan dan zelf iets moois uitzoeken. Bij Beautystuff zijn cadeaubonnen te bestellen van €10, €25 en €50. Het is mogelijk om de cadeaubon direct bij de gelukkige ontvanger te laten afleveren. Kies hiervoor eenvoudig voor een ander afleveradres bij de betaalpagina. De cadeaubon wordt dan in een luxe envelop verstuurd.

Ben je de gelukkige ontvanger van een Beautystuff cadeaubon? De kortingscode aan de achterkant van de bon kun je gebruiken om de betaling te voldoen van je bestelling.

Voorwaarden:

De cadeaubon is 1 jaar geldig en eenmalig te gebruiken, een eventueel restbedrag komt te vervallen. Indien de waarde van de cadeaubon niet toereikend is om de bestelling te voltooien, zal worden gevraagd gebruik te maken van een extra betaalmethode om het resterende bedrag te voldoen. De waarde van de cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld.