Vliesmasker t.b.v. Carboxy CO2 Zuurstoftherapie

2,99

SKU: vliesmasker-t-b-v-carboxy-co2-zuurstoftherapie. Category: . Tags: .

Productomschrijving

Vliesmasker zonder gel t.b.v. carboxy zuurstoftherapie. Mocht je CO2 gel over hebben van een vorige behandeling, dan kun je een extra behandeling doen met dit los te verkrijgen vliesmasker. Stoffen in dit masker reageren op de CO2 gel.

Het is mogelijk om een carboxytherapie bij een schoonheidssalon te ondergaan, maar het kan ook thuis toegepast worden voor een fractie van de prijs. Iedereen die een carboxytherapie heeft ondergaan is er vol lof over. Ook Olcay Gulsen, die bij RTL Boulevard haar verslag deed over haar ervaring met carboxytherapie. Ze gaf o.a. aan dat ze er na de behandeling 10 jaar jonger uitzag.

De kooldioxide toepassing voor de huid is een revolutionair masker om de huid jonger te maken door deze van zuurstof te voorzien. Carboxytherapie helpt o.a. de huid strakker en egaler te maken en vetophopingen en donkere kringen rond de ogen te verminderen. Tijdens het dragen van het masker maken rode bloedcellen, zuurstof in de weefsels vrij, waardoor de huid zich sneller vernieuwt. De cellen functioneren beter waardoor de elastine- en collageenproductie worden gestimuleerd.

Lees HIER meer over de Carboxytherapie.