Sale!

Tweezerman Mini Slant pincet – Goud

16,95 15,95

SKU: tweezerman-mini-slant-pincet-groen. Category: , , , , , .

Productomschrijving

Tweezerman Mini Slant pincet is het kleinere zusje van het wereldberoemde Tweezerman pincet met schuine punt, die al meerdere keren in de prijzen is gevallen. Gebruikers zeggen meestal nooit meer een ander pincet te willen gebruiken.

De Tweezerman Mini Slant heeft een Ideaal formaat voor in de make-up tas of voor op reis en doet qua prestatie niet onder voor haar grote zus. Vele klanten vinden de Mini Slant Tweezerman zelfs beter in de hand liggen en dan scheelt het ook nog eens qua prijs.

De Tweezerman pincet is perfect voor het epileren van de wenkbrauwen, omdat de pincet comfortabel en nauwkeurig is om mee te werken pakt het ook de wat kleinere haartjes. De pincet is gemaakt van stainless steel en is gemakkelijk te reinigen.
.
Garantie Tweezerman pincet
De Beste Beauty tools hebben de beste garantie. Daarom biedt Tweezerman gratis slijpservice indien de Tweezerman pincet bot is gevonden. U kunt de Tweezerman Mini Slant pincet dan opsturen als briefpost (ca. €2) naar:

Tweezerman Service
2 Tri Harbor Court
South Dock # 1
Port Washington, NY 11050
USA

Binnen circa een maand ontvangt u de Tweezerman pincet geslepen en gratis retour. Klik HIER voor het slijp/reparatie formulier.