Facetheory Glycolacsal Solution T4 (200ml) met Glycolzuur, Acid, Salicylzuur en Melkzuur

19,99

SKU: facetheory-glycolacsal-solution-t4-glycolzuur-acid-salicylzuur-en-melkzuur. Category: , , , . Tags: , .

Productomschrijving

Facetheory Glycolacsal Solution T4  is een exfoliërende toner en is geformuleerd met glycolzuur (8,5%), salicylzuur (1%) en melkzuur (0,5%) om de teint te verhelderen en te egaliseren. Deze krachtige trifecta van zuren versnelt de celvernieuwing en onthult een frisse nieuwe huid, waardoor fijne lijntjes, rimpels en vergrote poriën tot een minimum worden beperkt.

Glycolzuur is een alfahydroxyzuur dat de bindingen tussen dode huidcellen oplost om het afstoten te stimuleren, zodat nieuwe cellen kunnen ontstaan.

Melkzuur is een alfahydroxyzuur dat de poriën exfolieert en celvernieuwing stimuleert om fijne lijntjes te verzachten en verkleuring zoals hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken te verminderen.

Salicylzuur is een bèta-hydroxyzuur, wat betekent dat het in olie oplosbaar is en dieper in de poriën kan doordringen om oppervlakteoliën en andere onzuiverheden op te lossen die anders blokkades zouden veroorzaken die tot puistjes kunnen leiden. Schone poriën zijn strakker en minder zichtbaar, zodat de huidtextuur er glad en verfijnd uitziet.

Facetheory Glycolacsal Solution T4 veegt alle resterende sporen van oppervlakteafval weg, zodat de huid perfect is voorbereid om uw favoriete serum en vochtinbrengende crème te absorberen.

De toner is geformuleerd zonder alcohol of andere agressieve chemicaliën, zodat het niet prikt en minder snel de gevoelige huid irriteert.

Vrij van parabenen, siliconen, PEG’s, SLS, SLES en minerale oliën. Veganistisch en zonder wreedheid gemaakt.

Facetheory-producten bevatten een hoge concentratie aan actieve stoffen, dus per gebruik is slechts een kleine hoeveelheid nodig.