E-wax – emulgerende wax, Polawax 100g of 1Kg

4,5022,50

Wissen
SKU: e-wax-emulgerende-wax-polawax-250g. Category: , , . Tags: , , .

Productomschrijving

E-wax is een afkorting van Emulgerende was en het staat ook bekend als Polawax of Tefose. E-wax  wordt voornamelijk van plantaardige stoffen gemaakt en deels uit aardolieproducten.

E-wax is eenvoudig in het gebruik en levert stabiele  water-in-olie en olie-in-water emulsies op, zonder andere emulgatoren te hoeven toevoegen.

Indien u een lotion wilt maken dan gebruikt u 2 tot 4%, maar mocht u een crème willen maken dan gebruikt u 5 tot 8%. Voor een dikke body butter gebruikt u 10 tot 15%.

INCI: Glyceryl stearate, PEG-100 stearate. Het wordt geleverd als wasachtige balletjes die smelten bij verwarming boven de 50 °C.

 

Extra informatie

Volume:

100g, 1kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “E-wax – emulgerende wax, Polawax 100g of 1Kg”