DHZ-pakket voor gefermenteerd rijstwater t.b.v. snelgroeiend voller haar/wimpers/wenkbrauwen/baard, een mooie huid en ter behoud van je natuurlijke haarkleur!

45,00

Productomschrijving

In Japan wordt rijstwater door de Yao vrouwen al jaren gebruikt om haar langer en voller te laten groeien, sterker en zachter te maken en het wordt gebruikt ter behoud van de natuurlijke haarkleur.  Rijstwater heeft niet alleen voordelen voor het haar, maar ook voor de huid. Deze rijstwater traditie heet in Japan Yu-Su-Ru.

Rijstwater zit vol met vitaminen, mineralen, antioxidanten en aminozuren, die kunnen bijdragen aan een gezonde en mooie huid. Tevens bevat rijstwater inositol, een koolhydraat dat het haar versterkt. Niet zo gek dat veel mensen wereldwijd super enthousiast zijn over rijstwater. Wat erg opvallend is, is dat de Yao vrouwen niet alleen superlang haar hebben, maar ook hun zwarte haar behouden tot op hoge leeftijd.

Onderzoek heeft aangetoond dat gefermenteerd rijstwater gunstiger is dan gewoon rijstwater. Het fermentatieproces verandert de pH-waarde van rijstwater en brengt het dichterbij de pH-waarde van haar en huid. Gefermenteerd rijstwater bevat hetzelfde als rijstwater, maar ook sporen van de stof pitera, die ontstaan tijdens het fermentatieproces. Dit goedje wordt door beautyexperts bestempeld als een anti-age elixer, die celvernieuwing stimuleert.

Inhoud “Rijstwater doe-het-zelf set”: glazen weckpot 1000ml, sprayfles 300ml, trechterzeef, spatel, 2 douchemutsen, 3 weckpotringen en reinigingsborstel.

Mocht je meer info willen lezen/zien over wat rijstwater voor je huid en haar kan doen, klik dan HIER om het blogbericht te lezen; Rijstwater haargroei challenge, doe je mee?