jan 14

Wunderbrow van Wunder2: dé oplossing voor het verlies van wenkbrauwhaar en het vormen van de wenkbrauwen!

Wunderbrow van Wunder2 is een wereldwijd succes, maar wat is het voor product? Wunderbrow is een semipermanente wenkbrauwgel en is dé oplossing voor het verlies van wenkbrauwhaar en het vormen van de wenkbrauwen. Wegens het grote succes wordt het product veel nagemaakt in China, pas op voor namaak!
De exclusieve Permafix technologie creëert perfecte wenkbrauwen in minder dan 2 minuten, die enkele dagen blijft zitten. De exclusieve mix van haarachtige vezels in combinatie met pigmenten hechten perfect op de huid en het haar. Wunderbrow is waterproof, veegproof en dekt grijze haren. De Wunderbrow is verkrijgbaar in 5 kleuren; Blonde, Brunette, Auburn, Brown/Black en Jet Black.

wunderbrow-award-banner
Gebruiksaanwijzing:

Breng WUNDERBROW semipermanente wenkbrauwgel aan op schone, droge wenkbrauwen. Begin met het invullen van de dunne plekken van de wenkbrauwen. Breng het dan aan richting de haargroei in de gewenste vorm. Vervolgens verspreid je met het bijgeleverd borsteltje de Wunderbrow over de wenkbrauwen. Breng het dun aan want het is erg gepigmenteerd. Herhaal dit indien je een nog intenser resultaat wenst. Zolang het product niet droog is, kan het gecorrigeerd worden met een wattenstaafje. Voor het verwijderen kun je WUNDERCLEANSE gebruiken van Wunder2, maar je kunt hiervoor ook een olie gebruiken.

wunderbrow-resultaat-2

Ingrediënten:

Isododecaan, Mica, trimethylsiloxysilicaat, Quaternium-18 Hectorite, Ethyleen / Propyleen / styreencopolymeer, buteen / ethyleen /styreencopolymeer, propyleencarbonaat, Dimethicone, Triethoxycaprylysilane, isohexadecaan, O-Cymen-5-Ol, isodecyl isononanoaat, tocoferylacetaat, Nylon- 66, Nylon-6, C4-24 alkyl Dimethicone / Divinyldimethicone Crosspolymer, Silica, Polydiethyleneglycol adipaat / IPDI copolymeren Perfluorononylethyl Carboxydecyl Lauryl Dimethicone, Perfluorononyl Dimethicone. Kan bevatten: Titanium Dioxide (Ci 77.891), ijzeroxiden (Ci77.491, Ci 77.492, Ci 77.499)
.

wunderbrow-resultaat

Inhoud Wunderbrow kit:

  • Wunderbrow 3g
  • Borsteltje
  • Gebruiksaanwijzing

 

button_nu-bestellen

 

Zie HIER de bevindingen van de wereldberoemde Nederlandse make-up artist Nikkie van Nikkie Tutorials over de Wunderbrow van Wunder2.

Tags: , , , , , ,