Wunderbrow van Wunder2 in de kleuren; Blonde, Auburn, Brunette, Black/Brown of Jet Black

29,95

Wissen

Productomschrijving

Wunderbrow van Wunder2 is dé oplossing voor het verlies van wenkbrauwhaar en het vormen van de wenkbrauwen! Het blijft enkele dagen zitten en het is een wereldwijd succes! Wunderbrow is waterproof, veegproof en dekt grijze haren. Het is verkrijgbaar in de kleuren Blonde, Auburn, Brunette, Black/Brown en Jet Black. De prijs is €29,95
.

Gebruiksaanwijzing:

Breng WUNDERBROW semipermanente wenkbrauwgel aan op schone, droge wenkbrauwen. Begin met het invullen van de dunne plekken van de wenkbrauwen. Breng het dan aan richting de haargroei in de gewenste vorm. Vervolgens verspreid je met het bijgeleverd borsteltje de Wunderbrow over de wenkbrauwen. Breng het dun aan want het is erg gepigmenteerd. Herhaal dit indien je een nog intenser resultaat wenst. Zolang het product niet droog is, kan het gecorrigeerd worden met een wattenstaafje. Voor het verwijderen kun je WUNDERCLEANSE gebruiken van Wunder2, maar je kunt hiervoor ook een olie gebruiken.

Klik HIER om het bericht te lezen; Wunderbrow van Wunder2; de oplossing voor het verlies van wenkbrauwhaar en het vormen van de wenkbrauwen!

Klik HIER om de bevindingen te zien van Nikkie van Nikkie Tutorials.

Extra informatie

Kleur:

Blonde, Auburn, Brunette, Black Brown, Jet Black