Sale!Out of stock

Nanolash wimperserum 3ml

39,99 37,99

Uitverkocht

Productomschrijving

Langere en vollere wimpers binnen 30 dagen, wie wil dat nou niet? Nanolash garandeert sterke, dikke en veel langere wimpers in een korte tijd. De voedende stoffen dringen diep door in de wortels van de wimpers. De meeste gebruikers sorteren al na 15 dagen effect. Het is niet voor niets dat wimperserum Nanolash in verschillende vakliteratuur, vrouwenbladen en online sites hoog in de lijst staat als beste wimperserum.

Het Nanolash 3ml serum is 12 maanden houdbaar na opening en ondanks dat het uitvoerig getest is raden wij het gebruik af tijdens zwangerschap. Nanolash is ook geschikt voor lenzendragers en bij gebruik of na gebruik van wimper extensions.

Waarom zou je voor ‘De Nanolash’ moeten kiezen?
– circa 50% langere wimpers na 30 dagen gebruik
– veilige en vriendelijke formule voor je wimpers
– geen verandering in iriskleur
– getest door oogartsen

Gebruik:
Breng het wimper serum dagelijks aan na het verwijderen van make-up op een schone huid. Breng een kleine hoeveelheid van het wimper serum aan op de bovenste en onderste wimper lijn met het meegeleverde kwastje. Alleen regelmatig gebruik van het wimper serum heeft het gewenste effect.

Als je de gewenste lengte en dikte van de wimpers hebt bereikt, stop dan niet met het gebruik van Nanolash. Om het effect te behoudeh dien je Nanolash 2 à 3x per week te gebruiken ter onderhoud van de lange sterke wimpers.

Ingrediënten:
De wimper serum formule is gebaseerd op speciaal geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit die een optimale wimper groei garanderen. Hierdoor groeien wimpers langer, sterker en dikker. Ingrediënten: Aqua, Trifluormethyl Dechloor Ethylprostenolamide, Euphrasia Officinalis Extract, Natriumchloride, Alcohol Denat en Benzalkoniumchloride.