Out of stock

LED gezichtsmasker huidverjongingsapparaat

59,95

Uitverkocht

SKU: led-gezichtsmasker-huidverjongingsapparaat. Category: , , , , . Tags: , .

Productomschrijving

Heb je last van acne, rimpels, littekens, pigmentvlekken of oneffenheden? Dit unieke LED gezichtsmasker met 7 lichttherapie behandelingen is medisch erkend en klinisch bewezen. De verschillende kleuren licht zijn in staat om huidproblemen te genezen.

Het LED gezichtsmasker combineert alle voordelen van de verschillende kleuren LED licht met infrarood om nog dieper in de huid door te dringen dan elk ander lichttherapie apparaat. Hierdoor is dit apparaat de beste oplossing voor huidproblemen en irritaties. Elke behandeling met het LED masker is pijnvrij en niet-invasief. Het is veilig en effectief voor elk type huid. Het masker is klinisch bewezen, chemicaliën-vrij en is toepasbaar in de behandeling van acne, huidveroudering, roodheid, huidtint en cel verbetering. Het zorgt voor een transformerende verbetering van je algemene huidconditie waardoor je huid er een stuk jonger uit zal zien.

Het LED gezichtsmasker is voorzien van 7 verschillende kleuren die energie geven in de vorm van LED lichttherapie. Deze zijn in staat jouw huidproblemen te genezen door dieper in de huid door te dringen en doeltreffend de oorzaak van het huidprobleem te elimineren. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat blauw licht effectief is in de bestrijding van acne.

Anti Bacterieel
Blauw licht heeft een antibacterieel vermogen en werkt als een natuurlijke cleaner om de acne vulgaris bacterie te elimineren. Het blauwe licht stimuleert de productie van vrije radicalen in de acne-bacteriën. En deze vrije radicalen vernietigen de acne bacterie. Een sterke vermindering van de acne-bacteriën in de huid verkleint daarna de kans op een uitbraak aanzienlijk.

Routine
De lichttherapie neemt niet de oorzaak weg van acne, maar vermindert sterk de kans op een uitbraak. Het is daarom noodzakelijk om de behandelingen te herhalen in een kuur. Bijvoorbeeld 2 tot 3 behandelingen per week gedurende de eerste 4 weken. Hierna kan de kuur worden voortgezet met 1 behandeling per week. Behandel de acne puistjes met LED blauw licht in het vroegste stadium van hun ontstaan. Als er kleine littekentjes op de huid aanwezig zijn, of pigmentatievlekjes, kan ook de kleur groen worden gebruikt. Groen licht werkt helend voor het littekenweefsel.

Op dit moment zijn de LED Lichttherapie gezichtsbehandelingen zeer populair bij erkende schoonheidsinstituten omwille van de bewezen resultaten.

Eenvoudig gebruik
Plaats het LED lichttherapie gezichtsmasker op jouw gezicht en geniet van het ontspannende licht gedurende 20 a 30 minuten terwijl je achterover leunt en ontspant. Na deze 30 minuten voelt jouw huid herboren en is deze voorzien van meer energie. Regelmatig gebruik van de LED lichttherapie gezichtsmasker zorgt voor een jonger uitziende huid en een algehele verbetering van de huidelasticiteit en glans, doordat de collageen-productie wordt verhoogd

Er zijn verschillende frequenties of golflengtes van het licht. Er is bijvoorbeeld een rode en blauwe frequentie. Deze frequenties worden goed geabsorbeerd en overgedragen door de huid zonder gebruik te maken van UV-straling.

  • Rood Licht of ook wel infrarood licht behandelt de opperhuid (buitenste laag van de huid). Het op de opperhuid gerichte rode licht zorgt voor de aanmaak van collageeneiwitten. De theorie is dat hoe meer collageen er in de huid zit, hoe gladder en voller je huid eruitziet. Hierdoor zijn er minder rimpels en fijne lijntjes zichtbaar. Een andere eigenschap van rood LED-licht is dat het ontstekingen remt en de bloedcirculatie verhoogt. Een gevolg hiervan kan een gezonde kleur op de wangen zijn
  • Blauw licht richt zich op de talgklieren. Deze worden ook olieklieren genoemd en bevinden zich onder de haarzakjes. De talgklieren zijn nodig om je huid en haar te voeden en vet te houden zodat je huid en haar niet uitdrogen.

Overzicht 7 LED Functies:

  • Rood licht: Het krachtigste licht voor het stimuleren van de bloedsomloop, versnelde productie van collageen, wat een voordeel is om uw huid elastisch, gladder en egaler te houden.
  • Groen licht: Gebruik voor de gemengde huid, genezen van wonden, verminderen van huidrimpels, verbeteren van pigmentatie, voornamelijk anti-aging.
  • Blauw Licht: Ideaal om de gevoelige huid te kalmeren en de huid strakker te maken. Zorgt tevens voor de afbraak van bacteriën.
  • Geel Licht: Zorgt voor de bevordering van de lymfedrainage, het gladmaken van uw huid en het verminderen van de roodheid. Ook verbetert het de zuurstof in de cellen.
  • Paars licht (rood + blauw): Combinatie van de rode als de blauwe fototherapie functie, nuttig om acne littekens te herstellen.
  • Helder blauw licht: Verbetering van de energie van huidcellen, goed effect of metabolisme, huidverjonging.
  • Wit (laser) licht: Versnelt het weefselmetabolisme, vermindert fijne lijntjes in het gezicht en verstevigt uw huid.
  • Verschillende brightening-niveaus om licht intensiteit in te stellen

Met 150 LED-lampjes voor het genereren van de meest optimale golflengten voor verschillende behoeften.
Voor een goed resultaat raden we aan om minimaal 1 keer per week 10 weken te behandelen. Het apparaat heeft een maximale duur van 60 minuten en een minimale duur van 5 minuten.

Klik HIER om het blogbericht te lezen; De gezondheidsvoordelen en de voordelen voor de huid van lichttherapie.

*Garantietermijn is tot zes maanden na aanschaf.