Facetheory Balancing Rosehip Oil O3 100ml

21,99

Productomschrijving

Facetheory Balancing Rosehip Oil O3 is 100% biologische rozenbottelolie, afkomstig uit Bulgarije en koudgeperst om de kracht van de componenten te behouden.

Deze luxe olie zit boordevol vitamines, essentiële vetzuren en antioxidanten en is voor velen een huidredder vanwege de ontstekingsremmende en celvernieuwende eigenschappen, vooral voor mensen met een rijpe en acne-gevoelige huid.

De diep conditionerende formule bevat linolzuur en vitamine E om de droge huid te hydrateren, te kalmeren en te verzachten, terwijl het de olieproductie van de vette en acne-gevoelige huid reguleert. Het bevat alle vier soorten vitamine-E (tocoferol): alfa, bèta, gamma en delta.

Facetheory Balancing Rosehip Oil O3  bevat ook krachtige antioxidanten om de huid meer glow te geven, de textuur en de elasticiteit van de huid te verbeteren en tegelijkertijd te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Deze snel absorberende en effectieve olie bevat bètacaroteen en vitamine A om ’s nachts celvernieuwing te stimuleren.

Facetheory Balancing Rosehip Oil O3 is vrij van parabenen, siliconen, PEG’s, SLS, SLES en minerale oliën. Het is veganistisch, dierproefvrij en gemaakt in het Verenigd Koninkrijk.