Cruydhof neutrale Basis Crème 2 (halffabrikaat) 100g

6,19

Productomschrijving

Op verzoek hebben we nu een neutrale Basis Crème in ons assortiment opgenomen van Cruydhof, waaraan u zelf cosmetische oliën. gedestilleerd water en werkstoffen (antioxidanten, peptides, ceramides etc.) kunt toevoegen. Er kunnen zowel de in olie oplosbare werkstoffen als de in wateroplosbare werkstoffen aan toegevoegd worden. Aan de neutrale Basis Crème 2 kan tot 25% ingrediënten worden toegevoegd, waarvan maximaal 10% cosmetische oliën. Het is niet nodig om er conservering aan toe te voegen, want dat zit al in de basiscrème.

De basiscrème bevat geen parabenen, parfum of paraffine en is niet op dieren getest. Ingrediënten: Aqua (gezuiverd water), Cetyol-V, Sorbitol, Sorbic Acid.

Waarin verschilt Cruydhof Basis Crème 2 met andere basiscremes van andere merken? Aan de Cruydhof Basis Crème 2 kan maar liefst 25% ingrediënten worden toegevoegd terwijl er aan de basiscrèmes van andere merken slechts 3% ingrediënten kunnen worden toegevoegd, omdat anders de stabiliteit van het product wordt aangetast.

Klik HIER om het bericht te lezen over Cruydhof Basis Crème 2.