Beautyblender Beauty Queen with crystal nest

24,95

SKU: beautyblender-beauty-queen-with-crystal-nest. Category: , , , . Tags: , .

Productomschrijving

Beautyblender Beauty Queen with crystal nest

De Beautyblender sponge is supervaak geïmiteerd, maar de originele Beautyblender blijft dé tool die een revolutie teweeg heeft gebracht in de beauty industrie. Om dit te vieren is de award-winning en life changing Beautyblender nu verkrijgbaar in een superleuke musthave limited edition ‘Beauty Queen’ verpakking. Deze limited edition set bevat een Beautyblender Original en een transparant crystal nest waarin je deze kunt neerzetten/laten drogen.

De Beautyblender is een zachte spons om make-up aan te brengen op het gezicht. Het unieke design zorgt voor een vlekkeloze en egale teint. Foundation en blush kunnen eenvoudig aangebracht worden met de Beautyblender. De eivormige spons vormt zich perfect naar de contouren van uw gezicht. Door de smallere bovenkant is het makkelijk om moeilijk bereikbare plekken te bereiken zoals de neus en de ogen. De bredere kant kan worden gebruikt voor grotere oppervlakken zoals het voorhoofd en de wangen.

De Original Beautyblender is de eerste zachte, eivormige make-upspons die een egale en vlekkeloze teint garandeert. Perfect voor het aanbrengen van onder andere foundations, poeders en crème-blush.

*Je ontvangt een cadeauverpakking (12x20cm) bij je bestelling!

Klik HIER om het blogbericht te lezen, “Beautyblender: zie er uit alsof je door een visagist bent opgemaakt’!