Beauty Bar 24k Golden Pulse Energy

12,95

SKU: beauty-bar-24k-golden-pulse-energy. Category: , , , , . Tags: , .

Productomschrijving

De Beauty Bar 24K Golden Pulse voor huidverzorging vibreert 6.000 keer per minuut (micro-vibratie), waardoor de gezichtsspier de juiste hoeveelheid stimulatie krijgt om een verstevigend effect te bereiken om de huid te verbeteren.

Een erg gewild product in Japan en Taiwan! De Beauty Bar 24k Golden Pulse Energy kan ook rimpels rond de ogen, lippen, voorhoofd en hals verminderen en de contouren van het gezicht onmiddellijk veranderen om je jeugdige uiterlijk en energie te onthullen! Bovendien kan het 24K goud de huid verfraaien, alles wat je nodig hebt is 2 – 3 minuten per dag. Dan zul je gemakkelijk de stevige en stralende huid kunnen krijgen waar je altijd al van droomt!

De natuurlijke stroom die in het lichaam aanwezig is, kan beïnvloed worden door druk en veroudering, wat de belangrijkste oorzaak is voor vlekken en losgekomen huid. Omdat de golflengte van goud ionen en de natuurlijke stroom van levende organismen hetzelfde is, kan het glijden van de goud ionen op de huid de bio-elektriciteit reguleren en in balans brengen. Het bevordert zo de stofwisseling en activeert huidcellen, waardoor de huid stralend en elastisch wordt.

Beauty Bar 24k Golden Pulse Energy is gemaakt van messing, aluminium (het T-deel is verguld) en gebruikt een AA-batterij. Het is gemaakt in Japan en waterdicht, dus je kunt het gebruiken tijdens een bad of douche.

Eigenschappen:
Voeding: D.C1.5V (één AA batterij gebruik)
Trillingsfrequentie: ongeveer 6000 keer / minuut
Grootte: Hoofdgedeelte: lengte 140 mm (5,5 “), diameter 16 mm (0,6”)
T Bar-kopgrootte: lengte 35 mm (1,4 “), diameter 6 mm (0,2”)
Gewicht: Ongeveer 80 g (met batterij).