Sale!

Aroma Diffuser Leisure wit met kleurschakelingen

59,95 30,00

Productomschrijving

De elektrische Leisure Aroma Diffuser €30 heeft een lichtdoorlatende sjieke glazen kap en is perfect voor het verdampen van aromatische oliën/ etherische oliën. De verdamper is tevens geschikt als luchtbevochtiger. Het heeft maar liefst een waterinhoud van 200ml, waardoor deze ook zeker gebruikt kan worden voor de grotere ruimtes.

De aromamist is zo dun dat het zich zeer snel door een ruimte verspreidt en zo de actieve ingrediënten door de hele ruimte verdeelt met het beoogde geur en/of therapeutische effect. Deze aroma diffuser is ideaal om een ruimte (woonkamer, werkruimte, praktijkruimte of slaapkamer) te begeuren en mensen in de gewenste stemming te brengen.

Wanneer de Aroma Diffuser aan staat, lopen de verschillende kleuren licht geleidelijk in elkaar over. De kleurschakelingen zijn blauw, groen, paars, roze, oranje, geel, wit. Een kleur kan ook vastgezet worden of op neutraal wit worden gezet. Bij de productafbeeldingen zie je enkele kleuren.

Ameting Leisure Aroma Diffuser: lxh 20,5×21,80 cm

In ons assortiment hebben we tevens etherische olie/ geurolie/ aromatische olie van het merk Chi!
Geschikt zijn Chi Davos Kuurolie, Chi Smell Well, Chi Happiness, Chi Lavendel en Chi Ylang Ylang.

Klik HIER om het blogbericht te lezen “Etherische olie als geurstof in cosmetica of als geurbeleving middels een aroma diffuser”.