Appelazijn Bountifull 1000ml

4,49

Productomschrijving

Bountiful Appelazijn wordt gemaakt van biologisch geteelde appels. Het is geschikt voor zowel inwendig als uitwendig gebruik en kent vele toepassingen.

Gebruik
Drink 3 keer per dag een glas water met 2 theelepels appelazijn. Let op: niet onverdund drinken. Gebruik in water, een andere vloeistof of als dressing.

Mits goed afgesloten en donker bewaard, tot 2 jaar houdbaar.

Appelazijn zou onder andere verlichting bieden bij reumaklachten vanwege de ontstekingsremmende werking, appelazijn bevordert ook de spijsvertering en kan helpen bij een te hoge bloeddruk. Wanneer Appelazijn wordt vermengd met water en wat honing ontstaat er een drankje dat erg goed werkt tegen keelpijn.

Waar appelazijn vooral bekend om staat is als een hulpmiddel bij het afvallen. Mensen die graag nog even wat extra (of de laatste) kilo’s kwijt willen kunnen baat hebben bij het nemen van deze azijnsoort. Appelazijn zorgt er namelijk voor dat het lichaam minder vetten opneemt en het zorgt voor een remming van het hongergevoel.

Ook is appelazijn aan te raden wanneer u het lichaam van binnen wilt reinigen (detoxen). Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarbij appelazijn op een natuurlijke manier kan bijdragen aan uw gezondheid.

Last but not least is Appelazijn onmisbaar wanneer je ’s werelds meest effectieve gezichtsmasker wilt maken met Aztec Secret Indian Healing Clay.

Klik HIER om het bericht te lezen over Aztec Secret Indian Healing Clay.