dec 08

Recept en gebruiksaanwijzing voor een natuurlijk en zeer effectief groeimiddel voor wimpers en wenkbrauwen o.b.v. o.a. castor olië!

sunny-isle-extra-dark-castor-oilWimper- en wenkbrauwgroeimiddelen op basis van de chemische grondstof bimatoprost zoals Latisse en Careprost zijn veel gebruikte middellen die effectief zijn, maar prijzig kunnen zijn. Een natuurlijk middel om wimpers en wenkbrauwen te doen groeien is een combinatie van oliën, wat verbluffend werkt! Het kan gebruikt worden ter vervanging van of aanvulling op een chemisch groeimiddel.

  • Castor olie: de Omega vetten en de vitamine-e hydrateren en voeden de huid, met gezond haar, wimpers en wenkbrauwen als resultaat.
  • Zoete amandelolie: een olie die rijk is aan onverzadigde vetzuren, vitaminen (A , B en E ), mineralen (calcium, ijzer, kalium, magnesium, natrium, fosfor en zwavel) , proteïne en carbohydraten. Het is een goede moisturizer en voorkomt haaruitval.
  • Vitamine-E olie: een sterke antioxidant en hydratant dat een positieve boost geeft aan de huid en het haar.

Wimper- en wenkbrauwgroeimiddel maken op basis van oliën

mascara verpakkingMeng 40ml Jamaican Black Castor Oil met 40ml zoete amandelolie, voeg hier 4 druppels vitamine-e olie aan toe en meng het totdat er een homogeen mengsel ontstaat. Giet het af in een potje en breng het aan met een penseel op de haaraanzet en haren van de wimpers en wenkbrauwen. Het is ook mogelijk om het af te gieten in een mascaraverpakking. Breng het iedere avond aan op schone wimpers en wenkbrauwen en was het er de volgende ochtend af. Dit mengsel is ook te gebruiken op de hoofdhuid. Het is raadzaam om Jamaican Black Castor Oil te gebruiken i.p.v castor olie, omdat JBCO beter wordt opgenomen in de huid en haarschacht.

Een doe-het-zelf pakket  ‘een natuurlijk en zeer effectief groeimiddel voor wimpers en wenkbrauwen o.b.v. o.a. castor olie’ kun je bestellen bij Beautystuff.nl

button_nu-bestellen

 

Tags: , ,