Sale!

Hyaluron pen 0,3ml met 5 ampullen en 1 injectiespuit, fillerbehandeling

69,95 64,95

Productomschrijving

Tegenwoordig is het mogelijk om de lippen, wangen en rimpels op te vullen met hyaluronzuur, maar dan zonder naald. De techniek middels de hyaluron pen werkt op basis van hoge luchtdruk. Door de hoge luchtdruk wordt het hyaluronzuur als het ware in de huid geschoten. Het wordt om deze reden een fillerbehandeling zonder naald genoemd.

De hyaluron pen is oorspronkelijk geïntroduceerd om diabetes patiënten op een veilige en minder pijnlijke manier insuline te laten inbrengen.

Rond het 30e levensjaar neemt de elasticiteit in de huid af door oorzaken als ouderdom, luchtvervuiling, hormoonschommelingen, zonneschade en roken. Door deze oorzaken neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af. Met tijdelijke fillers kan het tekort aan hyaluronzuur in de huid worden opgevuld. Het gebruik van een naald om de filler in te brengen wordt niet echt als prettig ervaren. De kosten die hiermee gepaard gaan, die liegen er ook niet om. De hyaluron pen is daarom een uitkomst. Een behandeling met de hyaluron pen kan men doen bij een arts of een beautysalon, maar indien je er genoeg verstand van hebt (na het volgen van een cursus of didactisch geleerd via youtube o.i.d.) dan kun je het ook thuis doen.

Inhoud: hyaluron pen in doos met 5 ampullen en 1 injectiespuit. De ampullen en injectiespuiten zijn ook los verkrijgbaar.

Klik HIER om DEEL 1 te lezen over de hyaluron pen en de te gebruiken fillers.

Klik HIER om fillers te kopen.