Hyafilia filler Petit 1ml, Classic 1ml of Grand 1ml – cross linked hyaluronzuur voor gebruik in Hyaluron pen

79,00 69,00

Wissen
SKU: hyafilia-filler-petit-1ml-classic-1ml-grand-1ml-cross-linked-hyaluronzuur-gebruik-hyaluron-pen. Category: , , , . Tags: , , , , , , .

Productomschrijving

Hyafilia filler Petit 1ml, Classic 1ml of Grand 1ml – cross linked hyaluronzuur voor gebruik in Hyaluron pen.

Cross linked fillers zoals Restylane en Juvederm zijn fillers van goede kwaliteit, maar zijn wel wat prijzig. Een crossed linked filler wat ook van goede kwaliteit is en niet zo prijzig is, is Hyafilia. Fillers met een substantie van 20mg/ml zijn perfect geschikt voor de hyaluron pen. Fillers met een substantie van 24mg/ml zijn meer geschikt om te injecteren met een naald, let hierop!

Hyafilia Petit: wordt gebruikt om ondiepe en oppervlakkige rimpels te corrigeren. Volumetrische capaciteit: +++ Indicaties: 1 correctie van fijne lijntjes en rimpels, kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en contouren van de lippen.

Hyafilia Classic: wordt gebruikt voor de behandeling van rimpels van gemiddelde ernst en om het lipvolume te vergroten. Volumetrische capaciteit: ++++

Hyafilia Grand: wordt gebruikt om het volume van jukbeenderen, kin en wangen te vergroten. Volumetrische capaciteit: +++++

Extra informatie

Hyafilia

Petit, Classic, Grand